Kariera

Za vodilni položaj na trgu in status enega najuspešnejših hrvaških podjetij se lahko Zvijezda zahvali predvsem marljivosti in kakovosti svojih zaposlenih. Predanost postavljenim ciljem in nalogam, usmerjenost v napredek podjetja, prilagodljivost in pripravljenost na stalni razvoj so glavne lastnosti naših zaposlenih.

Vsestranska skrb za zaposlene, posebej njihov strokovni razvoj, ter toplo in prijateljsko delovno okolje sta pomembni lastnosti organizacijske kulture in vizije Zvijezdine prihodnosti.

Vsi zaposleni Zvijezde ne glede na raven organizacije, ki sodelujejo v katerem koli procesu in vplivajo na kakovost, so usposobljeni na podlagi ustrezne izobrazbe, veščin in izkušenj.

Kadrovska služba omogoča vsem zaposlenim različne vrste dodatnega izobraževanja, in sicer: obiskovanje tečaja tujega jezika, obiskovanje tečaja za izpopolnjevanje določenih informacijskih veščin, udeležba na strokovnih seminarjih, programi v podjetju in team-building programi, konference in nadaljnje šolanje (dodiplomski, podiplomski in specialistični študij).

Če želite poslati odprto prijavo, lahko to storite TUKAJ , trenutno odprta delovna mesta pa lahko preverite TUKAJ

Otvorene pozicije